Отказан кредит от банка е мотивът за убийството в Бургас

Отказан кредит от банка е мотивът за убийството в Бургас
След като бил задържан, в колата на Л. С. бил открит незаконен пистолет „Макаров“ с изтрити номера, разкри главният комисар на МВР. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Мотивът за убийството на 54-годишната банкова служителка в Бургас е бил отказан от банката кредит в рамер на 1,5 млн. лева, посочил пред полицията 57-годишният извършител, съобщи за „Фокус“ главен комисар Светлозар Лазаров.

След убийството на жената около 8:00 часа в понеделник, към 10:00 часа 57-годишният Л. С. от Сунгурларе се явил в РУП-Сливен и заявил, че е извършителят на престъплението, посочи главен комисар Лазаров.

Той допълни, че заподозреният за убийството е собственик на фирма за изкупуване на билки, гъби и горски плодове, а фирмата развивала дейност основно на територията на Сунгурларе.

След като бил задържан, в колата на Л. С. бил открит незаконен пистолет „Макаров“ с изтрити номера, разкри главният комисар на МВР.

Образувано е досъдебно производство и по случая се провеждат процесуално-следствени действия“, каза още главен комисар Лазаров.

#Бургас #убийство #банков служител #банка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници