„Мисия Мечки“ определя Глава на къщата на VIP Brother

„Мисия Мечки“ определя Глава на къщата на VIP Brother
За това предизвикателство тази вечер участниците ще трябва да облекат костюми на бели и кафяви мечки и с тях да преминат през редица препятствия.
A A+ A++ A

„Мисия Мечки“ ще бъде първата елиминационна игра за участниците във VIP Brother този сезон. За това предизвикателство тази вечер участниците ще трябва да облекат костюми на бели и кафяви мечки и с тях да преминат през редица препятствия.

Кои ще бъдат участниците, застрашени да напуснат шоуто само няколко дни след като влязоха в него, ще се реши чрез две елиминационни игри.  В тях VIP съквартирантите ще бъдат разделени на два отбора. Първата им състезателна мисия в Къщата ще подложи на изпитание общата им култура, а първият сигурен номиниран за изгонване ще бъде капитанът на изгубилия отбор.  Неговите съотборници ще бъдат номинирани от всички съквартиранти. Капитанът на отбора победител ще бъде провъзгласен за Глава на Къщата през предстоящата седмица и ще получи правото да спаси двама от съквартирантите си от номиниране.

Коментатори в студиото на живото предаване в сряда ще бъдат плувецът Петър Стойчев, народният представител Мартин Захариев, треньорът на Националния отбор по карате Димитър Тодоранов и Джуджи от „На Кафе“.

#VIP Brother

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници