Раненият в инцидента пред мола пешеходец е в критично състояние

Раненият в инцидента пред мола пешеходец е в критично състояние
Трима души пострадаха при инцидент пред столичен мол в петък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Състоянието на най-сериозно пострадалия пешеходец при снощния инцидент на бул. „Цариградско шосе” в София е критично. Това съобщиха за bTV от Окръжна болница, където е настанен младият мъж.

24-годишният пешеходец е с разбит череп и мозъчен кръвоизлив, като лекарите продължават да се борят за живота му. Тази нощ той е претърпял операция на черепа. В момента е в реанимация на командно дишане. Засега не е ясно дали ще бъде опериран отново.

20-годишното момиче, което след инцидента също беше прието в Окръжна болница „Света Анна", вече е в добро състояние - тя има леки наранявания на главата и вероятно през следващите дни ще бъде изписана.

Третият пострадал пешеходец, както и шофьорът на джипа, навлязъл в пешеходната зона и тревните площи пред мола, са настанени в „Пирогов”.

Припомняме, че инцидентът е станал в петък, в 17:35 часа пред търговския център на бул. „Цариградско шосе”. При него украински гражданин помете трима пешеходци на метри от спирката на градския транспорт, на която през юли пиян таксиметров шофьор рани 12 души, след като се вряза в чакащите граждани.

#катастрофа #София #мол #Пирогов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници