Николета Лозанова иска от Валери 50 000 издръжка, апартамент, бентли и къща в Италия

Николета Лозанова иска от Валери 50 000 издръжка, апартамент, бентли и къща в Италия
Снимка: informiran365.com
A A+ A++ A

Раздялата с Николета Лозанова ще излезе скъпо на Валери Божинов, тя му иска 50 000 лева месечна издръжка, съобщава "Всеки ден".

Пред свои близки тя обявила, че ще иска 50 000 лв. при развода. Николета ще опита да вземе повече от бившата любима на Божинов - Алисия, която искаше по 10 000 лв.

Според Лозанова на нея й се полага по-голяма сума по две причини. Първо, тя е законна съпруга на Валери и второ, общото им дете е момиченце. Лозанова смята, че около Никол имала повече разходи, отколкото Алисия за малкия Валери.

Според юристи Николета тя може да получи издръжка не по-голяма от 3000 лв.  Алисия също не получи желаните от нея пари, а само 2000 лева.

Николета не смята да спре дотук. Тя ще се опита да вземе апартамента им в "Манастирски ливади", който е придобит от двамата след брака им. Както и лъскавото червено "Бентли" на Валери. Още повече че наскоро се похвали, че кара кола за 700 000 лева. Носи се слух, че двамата са си купили и къща в Италия, която Лозанова също ще опита да задържи за себе си.

#Николета Лозанова #Валери Божинов #Валери #Николета #Италия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници