Миролюба Бенатова: Ани и Виктор платиха за въпросите, на които Орешарски не отговори

Миролюба Бенатова: Ани и Виктор платиха за въпросите, на които Орешарски не отговори
Миролюба Бенатова. Снимка: mirogled.com
A A+ A++ A

Последното интервю на Ани Цолова и Виктор Николаев с премиера Пламен Орешарски е станало повод за оттеглянето им. В него те му зададоха остри въпроси като например кой номинира Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Орешарски така и не отговори, коментира репортерът от Би Ти Ви Миролюба Бенатова.

Бенатова единствена се осмели чрез профила си във „Фейсбук“ публично да коментира напускането на колегите си от сутрешния блок.

Според журналистката те са си тръгнали заради въпросите към Пламен Орешарски, а шумът около раздялата е извоювал редакционната свобода на предаването, съобщава OFFNews.

„И още нещо покрай заслужените адмирации за Генка и Косьо и интервюто им със Станишев – Ани Цолова и Виктор Николаев платиха цена за въпросите към Орешарски и не само към него. Днешната свобода е плод на шамара от напускането на Цолова и Николаев! Нека се помни, че Ани и Виктор не се махнаха от най-гледаното време по бТВ заради пари!“, написа Бенатова.

Коментара си Бенатова пусна по повод интервюто със Сергей Станишев, който гостува в понеделник в студиото на новите водещи Генка Шикерова и Константин Караджов.

Цолова и Николаев дебютираха като водещи на сутрешния блок на Нова телевизия и за пръв път влязоха в пряк сблъсък с доскорошното си предаване. Рейтингите от сутрешния тв двубой ще са ясни във вторник.

#Ани Цолова #Виктор Николаев #Пламен Орешарски #Делян Пеевски #ДАНС #Миролюба Бенатова #Бенатова #Фейсбук #Сергей Станишев #Генка Шикерова #Константин Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници