Боевски: Не съм трафикант

Боевски: Не съм трафикант
„Аз не съм муле или трафикант, а български олимпийски шампион, но ако се окаже, че съм виновен, ще си изтърпя наказанието“, каза Боевски. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Задържаният в Бразилия с 9 кг кокаин бивш олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски категорично заяви, че не е виновен, но ако трябва, ще понесе отговорността.

„Аз не съм муле или трафикант, а български олимпийски шампион, но ако се окаже, че съм виновен, ще си изтърпя наказанието“, сподели Боевски пред bTV.

Боевски бе задържан преди три месеца на международно летище в Сао Пауло, като в куфарите му бяха открити 9 килограма кокаин. Процесът срещу бившия щангист ще започне на 6 март.

„Три месеца стоя без присъда и чакам. Първите няколко дни са най-тежки. После започваш да четеш, да мислиш какъв урок ти дава живота. В началото си помислих, че ще започнат да правят някакво разследване и ще ме пуснат след няколко дни. Старият сак, с който пътуваме със Сара, се беше скъсал и решихме да вземем нови. Никога не съм предполагал какво може да се случи“, каза Боевски.

„Дори само въпросът ме обижда, някой да си помисли, че използвам детето си за трафик. Не искам по никакъв начин да ме разглеждат като муле и трафикант. Искам да ме разглеждат като български олимпийски шампион. Моето мнение е, че съм получил грешните куфари, станало е объркване. Ако някой се съмнява, че съм виновен, няма как да го убедя в обратното. Ако някой смята, че съм виновен, то трябва първо в съда да се произнесат. Ако се окаже, че съм виновен, ще си изтърпя наказанието“, допълни бившият щангист.

#Гълъбин Боевски #Боевски #кокаин #щангист #олимпийски шампион #Бразилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници