Спас Панчев: Държавата да поеме част от издръжките на пощите

Спас Панчев: Държавата да поеме част от издръжките на пощите
Спас Панчев откри фишлателен форум във военния клуб. Снимка: viaranews.com
A A+ A++ A

“Иска ми се да вярвам, че в следващите месеци пощенските служители от една страна, и правителството, и новото ръководство на Български пощи, да успеят да се договорят, държавата да поеме част от издръжките на пощите”, заяви депутатът от КБ Спас Панчев - председател на Съюза на българските филателисти, който бе домакин на Международния филателен съюз в София. Мероприятието се открива в Централния военен клуб, предаде БГНЕС.

Сред гостите на откриването са бившият премиер Симеон Сакскобургготски и неговата сестра Мария-Луиза. В над 200 изложбени пана са показани колекции на повече от 40 филателисти от Балканските държави, Германия и САЩ.

“Във връзка със 128-годишнина от Съединението на България издадохме една книга, която показва историята на съобщенията в Източна Румелия и Княжество България, в годините 1878 – 1885 г., съобщи Панчев. “Тя ще бъде ценен подарък за всеки филателист, за хората, които искат да научат нещо повече за тези 6 години, разделили България на части. Книгата е на български и английски език”, допълни Панчев.

#Спас Панчев #клуб #200 #България #Симеон Сакскобурготски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници