Боевски: Не се срамувайте от мен!

Боевски: Не се срамувайте от мен!
Стела Боевска, майката на легендарния български щангист Гълъбин Боевски, е убедена, че синът й е невинен. Снимка: bTV
A A+ A++ A

Стела Боевска, майката на легендарния български щангист Гълъбин Боевски, е убедена, че синът й е невинен и "винаги е бил против наркотиците".

Сутринта на 25 октомври, на летището в Сао Пауло, Бразилия, малко преди да се качи на самолет за Мадрид на път за София, Гълъбин Боевски е задържан с 9 кг кокаин в багажа си. Наркотикът е бил укрит в специално приготвени тайници в три куфара.

„Не, никога, той е бил върл противник на това. Никога не е искал да има наркотици в България, да се дават на децата, за да може да го пренесе това, това е нещо невъзможно,” каза пред bTV майката на щангиста.

Стела Боевска споделя още, че няма почти никакви новини от сина си освен едно писмо.

„Здравейте всички, които мислите за мен, повярвайте, - нямам никаква вина, не се срамувайте от мен, обичам ви и ви прегръщам, целувам ви,” пишел Гълъбин.

Майката на арестувания за трафик на наркотици Боевски отправи упрек към българските власти, че не съдействат дори и с информация по случая.

Според нея семейството на сина й не е имало финансови проблеми.

"Той няма дългове. Гълъбин и семейството му си живеят нормален живот", обясни Стела Боевска.

Преди дни вестник „Труд” писа, че според справка в Търговския регистър бившият щангист, който в момента има бизнес с фитнес центрове, има участие в четири фирми, чиито общи задължения възлизат на 2,14 млн. лв. към 31 декември м.г., а активите им са 1,83 млн. лв.

На 27 октомври Министерството на външните работи потвърди, че полицията в Сао Паоло е уведомила българското посолство в Бразилия за ареста на Боевски.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници