Спират водата в голяма част от центъра на София заради ремонти

Спират водата в  голяма част от центъра на София заради ремонти
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
A A+ A++ A

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на сградни водопроводни отклонения, пожарни хидранти и спирателни кранове по ул. „Георги Сава Раковски” Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: Четни номера на ул. „Георги Сава Раковски” от ул. „Княз Дондуков” до бул. „Сливница”; По ул. „Искър” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Георги Бенковски”; По ул. „Екзарх Йосиф” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Будапеща”; По ул. „Св. Св. Кирил и Методий” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Бачо Киро”; По ул. „Будапеща” от бул. „Сливница” до ул. „Цар Симеон”; По ул. „Поп Богомил” от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Будапеща”.

Във връзка с отстраняване на авария на магистрален водопровод в гр. Банкя под резервоар „Мало Бучино”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: гр. Банкя, кв. „Вердикал”.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

#„Софийска вода” #ремонт #вода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници