Министър Стойнев: Политика ще правим заедно с бизнеса

Министър Стойнев: Политика ще правим заедно с бизнеса
Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев започна серия от регионални посещения, в рамките на които ще се срещне с представители на бизнеса по места. Снимка: www.capital.bg
A A+ A++ A

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев започна серия от регионални посещения, в рамките на които ще се срещне с представители на бизнеса по места, съобщиха от пресцентъра на министерството.

„Правителството започва активен диалог с българския бизнес, политиките ще се формулират от долу нагоре, а няма да се спускат, както бе досега. Предстоят срещи в цялата страна, в рамките на които искаме да чуем проблемите и вижданията на икономически активните представители на големия, средния и малкия бизнес. Стратегии, политики и промени ще се правят съгласувано с тях“, заяви министър Стойнев.

Той е на посещение в Хасково и Димитровград, където проведе редица срещи с представители на местния бизнес. „По време на всички разговори бе изразена принципна подкрепа за политиката на правителството и желание за стабилност и избягване на нов период на политическо безвремие“, заяви министърът.

По време на разговорите с представители на бизнеса Стойнев сподели и плановете за провеждане на нова външноикономическа политика. Тя трябва да е резултат от сериозен анализ, който да открои нови бързоразвиващи се пазари и да оцени потенциала на българските производители.

#Драгомир Стойнев #Хасково #Димитровград #политика #потенциал #стабилност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници