КНСБ подкрепя стачкуващите от "Интендантско обслужване" ЕАД

КНСБ подкрепя стачкуващите от "Интендантско обслужване" ЕАД
Ръководството на КНСБ подкрепя действията, които работниците и служителите са предприели до момента, от "Интендантско обслужване". Снимка: www.jobs.bg
A A+ A++ A

Ръководството на КНСБ подкрепя действията, които работниците и служителите са предприели до момента, и настоява незабавно да бъдат изплатени дължимите суми на работещите в "Интендантско обслужване" ЕАД – Калофер, съобщиха от синдиката.

От дължимите три работни заплати е изплатена само една. Работниците и служителите не са получавали за повече от година и половина ваучерите си за храна, които са в размер на 36 лева за месец.

Според ръководството на КНСБ, трябва да бъде разработен нов механизъм за определяне на работните заплати в държавното дружество, защото в момента методът им на формиране е некоректен.

Ръководството на КНСБ вече е договорило среща с новоизбрания изпълнителен директор на предприятието Ганчо Караджов, на която ще присъстват и синдикални членове, част от персонала на предприятието.

Ръководството на КНСБ настоява за спешна среща с министъра на отбраната Ангел Найденов, за да се предотврати по-нататъшна ескалация на напрежението.

#Интендантско обслужване #КНСБ #Ангел Найденов #Напрежението

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници