Временно спират водата в части на София в четвъртък

Временно спират водата в части на София в четвъртък
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Снимка: "Фокус"
A A+ A++ A

На 29 август във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. 601 кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района, съобщават от дружеството, предава Фокус.

Водата ще бъде спряна във вилна зона "Мала Кория", ул. 601, ул. "10-и километър"; по бул. "Цар Борис ІІІ" от номер 420 до номер 470.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. 601 ъгъла с ул. "10-и километър".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 29 август във връзка с подмяна на спирателен кран и байпас на входящ водопровод за резервоар "Модерно предградие" на ул. "Суходолска", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Факултета", района между ул. 746, ул. "Суходолска", пътя за резервоар "Модерно предградие"(Аграрен институт) и гората.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Суходолска номер 48".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

#Софийска вода #София #водоснабдяване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници