"Килърите 3" се обявиха за жертва на политическата обстановка, срамуват се, че са българи

"Килърите 3" се обявиха за жертва на политическата обстановка, срамуват се, че са българи
Снимка: "24 часа"
A A+ A++ A

За жертва на политическата обстановка се обявиха от престъпната група "Килърите 3". Перничаните обясниха, че обстановката налагала "този цирк". Това се разбра в петък  в Специализирания апелативен съд, където говореше обявеният за член на групата - Милчо Петров, съобщава "24 часа4.

"Срамувам се, че съм българин", заяви Милчо Петров.

Соченият за ръководител Васил Василев - Бай Васо заяви пред магистратите, че намереното при акцията в него оръжие използвал за лична сигурност, тъй като срещу него имало покушение.

Други от обвиняемите се чувствали жертва на свидетелски показания, дадени от Станислав Методев - Сиси, защото пък те преди години го били разобличили в незаконно лихварство.

Два тома нови доказателства, в които са включени разпити на двама затворници, представи прокуратурата пред съда. Обвиняемите и адвокатите им намериха казаното от Станислав Ангелов - Сиси и Николай Николов - Шатката за опит да се договорят с обвинението и да излязат от затвора, където излежават присъди.

Прокурорът Даниела Петрова отрече да са водени преговори с тях. Тя допусна обаче възможността в бъдеще делата им да бъдат възобновени.

Засега свидетелските показания свързват "Килърите 3" единствено с убийството на боса на ВИС-2 Георги Илиев. То стана преди години в Слънчев бряг след мач на отбора му "Локо" (Пд).

В четвъртък секретарят на МВР Светлозар Лазаров каза още, че има данни, че лица, свързани с групата, които не са между живите, са съпричастни към убийствата на боса на ВИС 2 Георги Илиев и кримибоса на Югозапада Васил Горчев-Кьоравия.

#Даниела Петрова #Николай Николов #Милчо Петров #Васил Василев #МВР #Светлозар Лазаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници