Контрапротестиращи: "Господин президент, защо ни мразиш?"

Контрапротестиращи:  "Господин президент, защо ни мразиш?"
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Президентът води България към социална катастрофа", "Господин президент защо разделяте българите", "Господин президент, защо ни мразиш". Това са част от плакатите, които носят събиращите се пред сградата на президентската администрация на граждански протест, предаде БГНЕС.

Недоволните граждани се събират днес пред президентството по повод предстоящото обсъждане на актуализацията на бюджета и наложеното президентско вето. Те се събират да изразят тяхното несъгласие от действията на държавния глава Росен Плевнелиев като президент на "двойния стандарт", заявяват от гражданска инициатива "За нов обществен договор".

Протестиращи са издигнали и плакат, на който е изобразена картата на България, на нея са изписани имената на Борисов, Дянков и Плевнелиев. На картата има два кръста и отдолу пише: Загробихте държавата. На друг плакат пише: "Плевнелиев - президент на Боко и олигарсите".

На протеста пред президентството пристигат и автобуси от Гоце Делчев и Благоевград. Хората искат оставка на президента. Събиращите се пред президентството от провинцията казват, че не са спали, за да дойдат рано сутринта.

#протест #Росен Плевнелиев #Пламен Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници