Жената, хвърлила се под мотриса в метрото, е с тежко заболяване

Жената, хвърлила се под мотриса в метрото, е с тежко заболяване
По първоначална информация жената е загубила и двата си крака при инцидента. Снимка: metropoliten.bg
A A+ A++ A

Жената, която се хвърли пред мотриса в столичното метро е имала онкологично заболяване. По информация на БНР 56-годишната жена, която вероятно се е опитала да се самоубие е откарана в "Пирогов" и в момента е в шокова зала.

Припомняме, че възрастна жена се хвърли под мотриса на метростанция "Западен парк". Инцидентът е станал около 8:05 часа в понеделник.

Изпълнителният директор на софийския метрополитен Стоян Братоев потвърди пред "24 часа", че жената се е опитала да скочи пред влака на предишната станция "Ломско шосе", но са я спрели. След което е слязла на спирка " Западен парк" и се е хвърлила пред другия влак в обратна посока.

По първоначална информация мотрисата е отрязала двата крака на жената. Продължава да е затруднено движението на мотрисите в района на инцидента.

Очаква се след като окончателно приключи огледът на местопроизшествието да бъде възстановено и движението по тази линия от метрото. Дотогава движението от спирка "Константин Величков" до "Сливница" се oсъществява от една мотриса.

#метро #Западен парк #Ломско шосе #Стоян Братоев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници