"София диша" на улица "Ангел Кънчев"

"София диша" на улица "Ангел Кънчев"
Фестивалът за култура и изкуства "София диша" продължава тази неделя на улица "Ангел Кънчев" от 16 до 22 ч Снимка: БиТиВи.
A A+ A++ A

Фестивалът за култура и изкуства "София диша" продължава тази неделя на улица "Ангел Кънчев" от 16 до 22 ч. Акцентът е слово и литература, съобщиха от Столична община.

Участие ще вземат екипът на списание "Ко-миксер" – периодично издание с кратки комикс истории.

Ще бъде представена специфичната интерактивна литературна форма, известна като книга-игра, а в по време на фестивала ще има възможност за срещи с автори в ози жанр.

Център за образователни инициативи ще представи своите позитивни дейности в сферата на образованието.

От 18.30 часа Георги Господинов ще дава автографи на новата си книга с разкази "И всичко стана луна" и старата "нова" книга "И други истории". Paper Cake пък организират публично четене с Тома Марков на неговата нова серия "стихотворения за игра", която предстои да излезе съвсем скоро.

За втора година Националният военноисторически музей ще се включи във фестивала "София диша". В автентична обстановка от началото на ХХ век посетителите ще могат да се запознаят отблизо с книгите на музея, събрали впечатляващи, оригинални фотографии и интересни факти от българската военна история, които изследват и анализират музейното дело.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници