Партията на Валери Симеонов се обединява с ГОРД на Слави Бинев

Партията на Валери Симеонов се обединява с ГОРД на Слави Бинев
Валери Симеонов и партията му събраха на последните избори 3,7 % от гласовете и малко не им достигна да влязат в парламента. Снимка: www.bourgas.org
A A+ A++ A

„Националният фронт за спасение на България” /НФСБ/ на Валери Симеонов и „Гражданско обединение за реална демокрация” /ГОРД/ на Слави Бинев се обединяват зад политическата програма на НФСБ, съобщи btv.

Официалното сливане ще бъде съобщено на пресконференция в понеделник. "НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични и последователни в своето поведение организации, като целта е тази по-мащабна структура да работи в защита на интересите на България и да може да защити българите от политическия монопол и политическото статукво", се казва в прессъобщението, разпространено от двете партии.

На предсрочните парламентарни избори през май малко не достигна на НФСБ да влезе в парламента, след като събра 131 169 гласа, които се равняват на 3,7% от гласовете. В коалиция с името „Горда България” ГОРД получи 16 126 гласа или 0,5% от вота на избирателите.

#Валери Симеонов #Слави Бинев #НФСБ #ГОРД #Горда България #избирателите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници