Проф. Константинов вече не е член на борда на "Информационно обслужване"

Проф. Константинов вече не е член на борда на "Информационно обслужване"
Според проф. Константинов, целият борд си е подал оставката преди два месеца. Снимка: openparliament.net
A A+ A++ A

След множеството опасения за фалшифициране на резултатите от предсрочните избори на 12 май управляващата коалиция на БСП и ДПС извърши смени в ръководството на държавната компанията - преброител "Информационно обслужване", съобщи бТВ.

Съставът на Съвета на директорите е променен на 22 юли след общо събрание на акционерите и по искане на принципала на дружеството - Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, сочи справка в Търговския регистър.

Освободени са четирима членове на Съвета на директорите - проф. Михаил Константинов, Ивайло Филипов, Валери Борисов и Ваня Големанска, а на техните позиции са назначени Георги Тодоров, Александър Петров, Гюнай Мехмедов и Николай Недялков.

Според проф. Константинов целият борд на Съвета на директорите на „Информационно обслужване" си е подал оставката още преди два месеца с идването на новото ръководство.

„Съвсем нормално е като дойде ново ръководство, да си смени управителните тела. Подадохме оставка, за да дадем възможност на новото ръководство на министерството, към което сме, да си назначи свои хора, с които да работи", обясни информацията проф. Константинов, цитиран от агенция "Фокус".

#Михаил Константинов #Информационно обслужване #БСП #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници