Контрапротестът минава на летен график

Контрапротестът минава на летен график
Контрапротестиращите минават на летен режим. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

След като депутатите излизат във ваканция, и контрапротестът ще се провежда вече с летен график. Това съобщиха гражданите, които се събраха за пореден път в 12:00 часа в събота на пилоните на НДК, за да изразят подкрепата си към кабинета „Орешарски", предаде бТВ.

Гражданите ще настояват правителството да продължи да работи всеки вторник, четвъртък и неделя през август, вместо всеки ден.

Те заявиха, че също имат готовност да се преместят пред резиденцията на властта на морския бряг „Евксиноград", към която пое група протестиращи в събота сутринта.
В събота съорганизаторите на проявата ще бъдат извън София и ще се срещнат с поддръжници на кабинета в Нова Загора и в неделя срещата им е отново пред пилоните на НДК.

Заради обявения национален траур в памет на жертвите от трагедията в „Ораново” в понеделник, контрапротестиращите отложиха за вторник планирания протест пред сградата на Столична община.

Те ще настояват пред кмета Йорданка Фандъкова да разреши провеждането на референдум за прекратяване на концесията на „Софийска вода”.

#контрапротест #София #Йорданка Фандъкова #НДК #Ораново #Столична община

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници