Започва фестивалът „София рокс“ на стадион „Васил Левски“

Започва фестивалът „София рокс“ на стадион „Васил Левски“
Снимка: onlineradiobg.com
A A+ A++ A

На Националния стадион „Васил Левски“ в петък започва един от най-престижните музикални фестивали „София рокс“. Почитателите на тежкия рок ще видят и чуят „Рамщайн“ с ново и зрелищно шоу, предаде БНР.

„София рокс 2013“ събира любителите на тежката музика за четвърти път в самия център на столицата.

По традиция тук пристигат фенове на рока от цялата страна и от съседните ни държави. Тази година специални гости са любимците на хиляди – групата „Рамщайн“.

В специално обръщение „Рамщайн“ споделиха с целия свят, че нямат търпение да разтърсят „София рокс“ и добавиха, че чакат цялото обединено българско семейство на националния стадион. Концертът в София е една от последните изяви на „Рамщайн“ преди групата да се оттегли на заслужена почивка.

Китаристът Рихард Круспе на свой ред заяви в интервю за почитателите у нас, че групата ще действа спонтанно, както винаги, и на място музикантите ще определят колко време ще останат, както и дали ще продължат да се забавляват след шоуто си.

В концертите ще участват групите „Хематом“, а след тях идва ред на „Инслейв“. Тези формации имат по един час да впечатлят публиката. Малко след 20 часа „Булит фор май валантайн“ ще излязат за своята част от фестивала. За уелсците това е първо гостуване у нас.

Основната формация за вечерта – „Рамщайн“, започва шоуто си в 22 часа и ще продължи до полунощ. Вратите на националния стадион за най-нетърпеливите ще бъдат отворени в 14 часа.

#София Рокс #София #Рамщайн #хематом #концерт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници