Младеж загина, спътникът му е с опасност за живота след катастрофа в Плевенско

Младеж загина, спътникът му е с опасност за живота след катастрофа в Плевенско
Водачът и пътникът не са ползвали обезопасителни колани. Уведомен е прокурор от Окръжна прокуратура - Плевен. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

17-годишен неправоспособен младеж е загинал, а 19-годишният му спътник е в болница с опасност за живота след катастрофа в плевенското село Радомирци, предава „Фокус“ съобщение от Областната дирекция на МВР в Плевен.

В 22:55 часа в сряда в Районно управление „Полиция“ - Червен бряг, е бил получен сигнал от тел. 112, че в с. Радомирци лек автомобил „Опел“, управляван от 17-годишен неправоспособен младеж, при движение с несъобразена скорост губи контрол над автомобила, напуска пътното платно вдясно по посока на движението и се блъска в стълб.

Младежът е откаран с личен автомобил от негови роднини във филиала за спешна медицинска помощ, където е констатирана смъртта му.

Спътникът му – 19-годишен младеж, возещ се на предна дясна седалка, е транспортиран с личен автомобил във ФСМП, където му е била оказана първа медицинска помощ, след което е бил транспортиран в УМБАЛ – Плевен,

Той е бил опериран, с опасност за живота е.

Водачът и пътникът не са ползвали обезопасителни колани. Уведомен е прокурор от Окръжна прокуратура - Плевен.

#младеж #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници