Цацаров: Авторът на сигнала срещу Фандъкова вероятно наблюдава собственото си поведение

Цацаров: Авторът на сигнала срещу Фандъкова вероятно наблюдава собственото си поведение
A A+ A++ A

Главният прокурор Сотир Цацаров не намира проблеми в поведението на столичния кмет Йорданка Фандъкова по отношение на протестите срещу правителството и парламента. Главният прокурор каза това по повод внесения сигнал на партия „Атака“ срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова, предаде агенция „Фокус“.

Според „Атака“ Фандъкова нарушава закона, като не забранява протестите, които блокират пътища и са в нарушение на закона. Главният прокурор Сотир Цацаров каза: „Не съм се запознал със сигнала, но ситуацията може би изглежда така, че този, който е писал сигнала, най-вероятно е наблюдавал и собственото си поведение, за да го изрази по някакъв начин в сигнала. Хората, които са написали този сигнал, трябва може би до известна степен да се вгледат в собственото си поведение, а после да мислят да пишат някакви сигнали“, обясни той.

„Не намирам някакви проблеми в поведението на кмета на столицата и не го казвам, защото трябва да оправдая Йорданка Фандъкова. Къде ги виждаме тези проблеми? В това, че някой е направил нещо, и след това го е отразил в сигнал срещу друг?“, каза главният прокурор.

#Цацаров #протести #Парламент #Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници