Красимир Михайлов: Подарявам на Стойнев концесионния ми договор за „Ораново“

Красимир Михайлов: Подарявам на Стойнев концесионния ми договор за „Ораново“
A A+ A++ A

По 50 000 лева на семействата на двамата загинали миньори каза, че отпуска пернишкият бизнесмен Красимир Михайлов на излизане след 4-часов разпит във Второ РУП в Благоевград, предаде БГНЕС.

„Не съм се крил. Снощи разбрах, че съм издирван. На първата секунда знаех за аварията, но аз нямам работа там, защото само ще преча. Колко народ се изредиха на мястото на трагедията да правят черен пиар с трагедията на хората, знаете за кои говоря. За думите на министър Драгомир Стойнев, че ще преразгледа концесионния ми договор за рудник „Ораново“, искам да му кажа, че му го подарявам. Нека дойде и развива той българската енергетика“, обясни пернишкият бизнесмен.

Михайлов спомена, че досега рудникът му бил донесъл загуби от 5 млн. лева. „Инвестирал съм над 20 млн. лева, в рудника работят перфектни специалисти, включително управителят Валери Манов. Не мога да му подаря рудника на министъра, защото аз не го държа сам това дружество“, заяви още Михайлов. Той добави, че въгледобивът е въпрос на национална сигурност и той не може да бъде закрит.

#рудник Ораново #Красимир Михайлов #миньори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници