Буруджиева: Някои протестиращи не са нито симпатични, нито интелигентни

Буруджиева: Някои протестиращи не са нито симпатични, нито интелигентни
Според Буруджиева в протестите има и провокатори. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Част от протестиращите нито са симпатични, нито интелигентни.“

Това коментира депутатът от левицата Татяна Буруджиева пред парламента в четвъртък, цитирана от Дарик.

„Днес е ден за чистите и святите в политиката, ден на рождението на Васил Левски. И затова искам да се обърна към всички протестиращи да си дават сметка за това как да бъдат използвани. Част от лицата навън нито са симпатични, нито са интелигентни. Тези хора са идентифицирани и от предишни митинги като провокатори. Част от тези хора са идентифицирани като хора от сенчестия и престъпен свят“, категорична е тя.

„В момента се плащат автобуси, защото сутринта нямаше това, което беше желанието в интернет и което беше разпространено от всички медии - да не се допуснат народните представители до парламента, докато не падне правителството. Това не се случи със силите на желаещите искрено и откровено да протестират“, каза още Буруджиева.

По отношение на сирената, която съпроводи протеста, народната представителка посочи, че има закон, според който се употребява тя.

„Всеки, който я надува в момента, дава ли си сметка, че утре, ако стане нещо и тази сирена завие и никой не излезе, защото си мисли, че това са поредните протестиращи, какво би могло да се случи в България“, попита Буруджиева.

#Татяна Буруджиева #България #Васил Левски #протести Орешарски #протестиращи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино