Игор Шабов готов да понесе санкции за действията си

Игор Шабов готов да понесе санкции за действията си
Шабов посочи, че е бил приятел на Пламен Горанов – мъжа, който се самозапали пред общината във Варна на 20 февруари - и са пили бира заедно в студентските си години. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Чувствам се отлично, въпреки че не съм спал от вчера сутринта“, каза пред журналисти Игор Шабов, след като слезе от най-високия комин на ТЕЦ „Земляне” в София, предава „Фокус“.

Шабов изказа благодарност на хората, които са му помогнали да слезе.

Гледайки отгоре, не разбирам как съм успял да се кача”, сподели Шабов.

Той изрази готовност да понесе санкции за действието си. Шабов е носел в раницата си лаптоп и желязна стълба, по която да се покатери до аварийната стълба на комина.

Подкрепям абсолютно всички протестни действия, които се случват от 30 дни насам. Реших, че има нужда хората извън София също да се включат в протеста, независимо дали са за или против правителството, защото тяхното мълчание ме обърква и ме кара да се чувствам, че живея в някакъв объркан свят”, каза още Шабов.

Той посочи, че е бил приятел на Пламен Горанов – мъжа, който се самозапали пред общината във Варна на 20 февруари - и са пили бира заедно в студентските си години.

Шабов каза, че не подкрепя самозапалването. На въпроса дали смята за редно своята форма за протест, той отговори положително.

#Игор Шабов #ТЕЦ "Земляне" #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници