Момче на 17 почина след посещение при проститутка

Момче на 17 почина след посещение при проститутка
По непотвърдена информация Александър е починал от инфаркт от вълнение след срещата с жрица на любовта. Снимка: botevgrad.com
A A+ A++ A

Момче на 17 години издъхна край Благоевград след посещение на крайпътна проститутка.

Сигналът за инцидента е подаден към 13.45 ч. от двама младежи в местността Антените на 3 км преди Благоевград откъм София, съобщи БГНЕС.

Те обяснили, че на приятеля им А.Е. му е станало лошо. Веднага е изпратен екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Благоевград, който за съжаление е констатирал само смъртта на младежа.

Момчето и двамата му приятели са били с джип „Сузуки Витара“ и са от село Долно Осеново, община Симитли.

Те разказаха, че са посетили крайпътните проститутки, които са на пътя към сметището срещу разклона за село Бараково. Двамата приятели обяснили, че на Александър Е. му станало лошо след това.

Те сигнализирали на тел. 112 и веднага подкарали към Благоевград. След като видели, че насреща идва линейката, спрели в местността Антените.

За съжаление младежът е починал. Полицаи от РУП – Рила, разпитаха двете жрици на любовта, които ще бъдат отведени за разпит във Второ РУП – Благоевград.

Инцидентът е станал на територията на Кюстендилска област, затова случаят е поет от РУП – Рила, а младежът е починал на територията на Областна дирекция на МВР – Благоевград.

По непотвърдена информация Александър е починал от инфаркт от вълнение. Трупът на момчето е в линейката пред спешен център. След като изминат два часа от констатирането на смъртта, тялото на младежа ще бъде предадено за аутопсия.

#Благоевград #Център за спешна медицинска помощ #РУП #МВР #София #Долно Осеново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници