Елена Йончева: Московски ми се извини за лъжата за "Авиоотряд 28"

Елена Йончева: Московски ми се извини за лъжата за "Авиоотряд 28"
Елена Йончева призна, че Московски й се е извинил. Снимка: trud.bg
A A+ A++ A

Ивайло Московски, бивш министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, член на временната анкетна комисия за случая с "Авиоотряд 28" се е извинил на Елена Йончева за невярната информация за пътуванията й с „Авиоотряд 28".

Това съобщи за "Фокус" журналистът Елена Йончева.

Ивайло Московски, бивш министър на транспорта, ми се обади преди един час по телефона и се извини за разпространената от него невярна информация, че аз и екипът ми сме ползвали „Авиоотряд 28", както и за лъжовното твърдение, че сме получили държавни средства за нашата командировка", пише в съобщението си Йончева.

„Той ми каза, че е бил подведен и много съжалява за това", пише още журналистката. „Обадих се преди около час на Елена Йончева.

"Поднесох й извинения заради непотвърдената информация, която изнесох. Оказа се, че не е коректна. Поднесох й извинения и тя ги прие", коментира за "Фокус" Московски.

„Този случай ми беше даден от хора, не фигурираше в общата справка, която изчетох пред журналистите. В последния момент ми я бяха дали - непотвърдена информация и се оказа, че както и тя каза, не е летяла с Авиоотряда", каза още Московски относно информацията, че журналистът Елена Йончева и екипа й са летели с "Авиоотряд 28".

Той посочи, че информацията му е подадена от външни хора, но не би искал да коментира кои.

#Елена Йончева #Ивайло Московски #Авиоотряд 28

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници