Над 100 „на кафе“ пред парламента

Над 100 „на кафе“ пред парламента
Някои от протестиращите са закачили надписи на металните заграждения. На някои от тях пише: „София подкрепя Варна”, „Ако хирургът сгреши, леталния край е гарантиран”, „Ще опазим Парламента от лумпени и журналисти с всички средства” и др.
A A+ A++ A

Над 100 души протестират „На кафе“ пред Народното събрание, съобщава „Фокус“.

Събралите се пред Парламента освиркват сградата, развяват български знамена и пият кафе.

Зад металните заграждения протестиращите са поставили филии хляб, придружени с надпис „Социална помощ“. Сградата на НС е отделена със зона за сигурност, обособена от метални заграждения. полицейското присъствие в района е засилено.

Някои от протестиращите са закачили надписи на металните заграждения. На някои от тях пише: „София подкрепя Варна“, „Ако хирургът сгреши, леталния край е гарантиран“, „Ще опазим Парламента от лумпени и журналисти с всички средства“, „Аз съм платен, корумпиран олигарх“.

Пред едно от загражденията са поставени умалени макети на танкове и военен камион. Някои от протестиращите са дошли с колелетата си. Пред загражденията протестиращите са подредили кашони, върху които са залепили предложения за промени в изборното законодателство.

#протест #"На кафе" #Парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници