"Червените" осъдиха вандалския акт на феновете си

"Червените" осъдиха вандалския акт на феновете си
Ръководството на ЦСКА осъди вандалския акт на феновете си. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ръководството на ЦСКА осъди вандалския акт на феновете си.

"Червените" привърженици, които бяха над хиляда, се събраха в събота пред "Българска армия", за да протестират срещу случващото се в любимия им клуб и се насочиха към сградата на БФС, която започнаха да замерят с различни предмети. Пиратки, по-големи бомбички и камъни изпотрошиха прозорците на сградата, а ултрасите влязоха дори вътре в нея, за да продължат с трошенето. Полицията закъсня с реакцията си, явно не очаквайки чак такъв щурм от страна на феновете.

Публикуваме декларацията на ръководството на ЦСКА без редакторска намеса:

Уважаеми Дами и господа,

днес станахме свидетели на един безпрецедентен вандалски акт, който насложи допълнително напрежение, около и без това тежката ситуация в любимия ни Клуб. Наясно сме, че всеки български гражданин е свободен да мисли, говори и действа, както намери за добре. Но само в рамките на закона! Във всеки един протест, при това проведен в демократична държава като нашата, няма нищо лошо, но той трябва да е мирен и конструктивен. Сигурни сме, че милионите армейци в България не адмирират подобни действия. Защото, дори само с представянето си на футболния терен, ЦСКА София е доказал, че е способен да гради, а не да руши! Категорично заявяваме, че ръководството на Клуба ни, не е замесено дори и косвено, в тази силова атака срещу сградата на БФС.

В същото време обаче, вероятно заради разтърсилите всички ни емоции от баталните сцени, от " Иван Асен ІІ" № 26обявиха, че те са "поръчкови" и имат "подтекст" !

Ако е така, то и ние настояваме да разберем откъде е дошло поръчението.

Вярваме в институциите!

Вярваме в милионите ни истински привърженици!

Вярваме в ЦСКА!

От ръководството и собствениците

#ЦСКА #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници