Уволниха топмодел заради Кадафи

Уволниха топмодел заради Кадафи
Ванеса Хеслер. Снимка: celebs101.com
A A+ A++ A

Германската компания „Алис” прекрати рекламния си договора с модела Ванеса Хеслер след като тя разказа, че е поддържала страстна интимна връзка със сина на бившия либийски диктатор Муамар Кадафи – Мутасим.

„Телефоника Германия”, която е собственик на „Алис”, обяви, че прекратява работата си с 23-годишния модел от италиано-американски произход и че ще премахне всички снимки на Хеслер от уебсайта си, съобщи „Дейли Телеграф”.

„Ванеса Хеслер не успя да се дистанцира от коментарите си относно конфликта в Либия”, заяви говорителят на дружеството Алберт Феч.

Моделът беше рекламно лице на компанията в продължение на години.

Пред италианското списание „Diva e Donna” Хеслер обясни, че връзката й с убития от бунтовниците син на Кадафи Мутасим е продължила 4 години.

„Не съм имала никакви отношения с него от избухването на въстанието на бунтовниците (през февруари 2011 г. – бел. р.), но връзката ни беше много пламенна”, коментира тя.

„Семейство Кадафи не са такива, каквито ги описват – те са съвсем нормални хора”, добави Хеслер.

Муамар Кадафи и синът му Мутасим бяха погребани миналата седмица на неизвестно място в пустинята на Либия дни след като двамата бяха заловени и убити от силите на бунтовниците.

#Муамар Кадафи #Мутасим #Либия #модел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »