Самоубилият се не е убиецът на Мирослава

Самоубилият се не е убиецът на Мирослава
По думите на Цветанов много тежък и продължителен труд е струвало да се открият убийците на Мирослава. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Самоубилият се Стойчо Стоев не е убиецът на Мирослава, а е неговият съучастник Марио, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По свидетелските показания на 36-годишния Стойчо той не е реалният извършител на убийството и разказваше през цялото време за неговия съучастник – т.нар. Марио, каза Цветанов в събота по ТВ7.

„Самоубилият се Стойчо, съдейства през цялото време на разследването, той посочи къде е трупът на Мирослава”, уточни министърът.

По думите на Цветанов много тежък и продължителен труд е струвало да се открият убийците на Мирослава.

„Колегите работиха денонощно. Кореспонденция, сим-карти, анализи, работата на психолозите, които са направили профил, така стигнахме до тези лица. Минахме през много други хора от обкръжението на момичето”, разказа вътрешният министър.

Цветан Цветанов изказа съболезнования на близките на Мирослава и приятелите й.

18-годишната Мирослава Николова от Перник изчезна на 7 ноември 2011 г. и оттогава бе в неизвестност, докато тялото й не беше открито на 12 януари.

По последни данни на полицията, момичето е било похитено от близки приятели на семейството й, чийто мотив бил спечелването на голяма сума пари.

Стойчо и Марио бяха задържани в деня, в който беше открито тялото на Мирослава. По време на оглед на апартамента му от полицията, Стойчо Стоев се самоуби в тоалетната.

#Стойчо Стоев #Мирослава #Марио #Цветан #Цветанов #министър на вътрешните работи #Мирослава Николова #Перник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници