Смок се настани в двора на детска градина в Севлиево

Смок се настани в двора на детска градина в Севлиево
Директорката на забавачката Лидия Хинкова каза, че преди ден тревата на двора била окосена и най-вероятно влечугото се е отказало да се настанява в двора, но се е заплело в оградата на забавачката. Снимка: „Стандарт“
A A+ A++ A

Еднометров смок се настани в двора на детска градина „Щастливо детство“ в град Севлиево. Влечугото било открито от случайно минаващи хора, които забелязали змията да се промъква през оградата около 17 часа в неделя.

Сигналът за влечугото е подаден на тел. 112, откъдето го прехвърлили към пожарникарите в Севлиево. Моментално в забавачката пристигнали двама огнеборци с един противопожарен автомобил и успели да извадят смока от оградата.

Директорката на забавачката Лидия Хинкова каза, че преди ден тревата на двора била окосена и най-вероятно влечугото се е отказало да се настанява в двора, но се е заплело в оградата на забавачката.

В неделя деца не е имало, а пък в първия работен ден от новата седмица никой от малчуганите не е разбрал за еднометровата змия и всички били спокойни.

По "Стандарт"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници