„Човек от стомана“ с рекордни приходи от 113 млн. долара

„Човек от стомана“ с рекордни приходи от 113 млн. долара
В световен план приходите на „Човек от стомана“ са вече почти 197 милиона долара, с което се очаква скоро цифрата да надмине инвестираните във филма 225 милиона. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Новият филм за Супермен - „Човек от стомана“, на Зак Снайдър по сценарий на Кристофър Нолан се превърна в най-доходоносния юнски дебют в историята на американския боксофис.

За първия си уикенд продукцията с британския актьор Хенри Кавил в главната роля на Кларк Кент събра 113 млн. долара, съобщи Ройтерс, цитирана от „Дневник“.

Така филмът излиза на първо място в класацията с голяма разлика от останалата на второ място комедия This Is The End с Джеймс Франко и Джона Хол в ролите на самите себе си. Филмът, разказващ по забавен начин за края на света, събра 20.5 милиона.

В световен план приходите на „Човек от стомана“ са вече почти 197 милиона долара, с което се очаква скоро цифрата да надмине инвестираните във филма 225 милиона.

В „Човек от стомана“ участват още Кевин Костнър, Дайън Лейн, Робърт Редфорд и Ейми Адамс, като филмът беше посрещнат с позитивни отзиви заради по-сериозния тон и повече дълбочина на историята.

#Кристофър Нолан #Джеймс Франко #Кевин Костнър #Робърт Редфорд #Ейми Адамс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници