"Дунав мост 2" с ново име - "Нова Европа"

"Дунав мост 2" с ново име - "Нова Европа"
"Дунав мост 2" вече ще се казва "Нова Европа". Снимка: nakratko.bg
A A+ A++ A

„Новият мост над река Дунав ще се казва "Нова Европа". Румънската страна твърдо държеше за това име и беше подкрепено и от нашите специалисти".

Това съобщи в събота министърът на транспорта Данаил Папазов в предаването „Седмицата" по „Дарик" радио, цитиран от "Стандарт".

Папазов изрази съжаление, че откриването на моста не е получило достатъчен отзвук в страната.

На въпроса дали правителството може да бъде зависимо от избора на човек за определен пост, транспортният министър отговори, че той не вижда подобна зависимост и продължи с това, че харесва начинът, по който ще работи с Пламен Орешарски.

"Аз познавам Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, там има много добри специалисти. До момента никого не съм сменил в министерството, дал съм шанс на всички да работят в нови условия при поставяне на ясна и конкретна задача", каза още Папазов.

Той бе категоричен, че ако не види промяната в действията и състоянието на дружествата, която очаква, ще вземе по-строги мерки. „Първо гледам заместниците на сегашния екип. За мен е важно да се познава системата отвътре. Винаги се оглеждам първо за експерти в съответния бранш", допълни още министъра на транспорта.

#Дунав мост 2 #Пламен Орешарски #Данаил Папазов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници