Андрей Райчев и Кънчо Стойчев напускат социологията

Андрей Райчев и Кънчо Стойчев напускат социологията
Андрей Райчев и Кънчо Стойчев са двамата основатели на „Галъп интернешънъл - България“, която започва работа през 1991 г. Двамата ще заработят в института „Иван Хаджийски“, където ще се занимават само с политология. Снимка: Булфото
A A+ A++ A

Край на социологията за Андрей Райчев и Кънчо Стойчев, обявиха самите те. Марките ТНС и Галъп Интернешънъл ще се развиват самостоятелно и независимо една от друга в България.

Социологическата агенция ТНС/Галъп ще продължи своята дейност изцяло под марката ТНС ББСС в България. Тя ще бъде и регионален офис на ТНС за седем страни от Югоизточна Европа. Агенцията ще бъде ръководена от Марчела Абрашева. Фирмата ще се занимава основно с маркетингови проучвания.

От своя страна марката Галъп Интернешънъл стартира свое самостоятелно развитие в нова агенция с председател на управителния съвет Първан Симеонов.

Андрей Райчев и Кънчо Стойчев са двамата основатели на „Галъп интернешънъл - България“, която започва работа през 1991 г. Двамата ще заработят в института „Иван Хаджийски“, където ще се занимават само с политология.

„Там ще сме заедно с нашия учител Петър-Емил Митев“, заяви в емоциалнално слово Кънчо Стойчев.

#Андрей Райчев #Кънчо Стойчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници