Цацаров: Цветанов може да получи до 8 години затвор

Цацаров: Цветанов може да получи до 8 години затвор
До 8 години затвор може да получи бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, ако бъде осъден. Това съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

До 8 години затвор може да получи бившият вътрешен министър Цветан Цветанов, ако бъде осъден. Това съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Обвинението, което ще му бъде повдигнато е „допустителство по служба“. В секретното деловодство на Народното събрание вече е внесено искането за даване на разрешение от страна на парламента за започване на наказателно преследване срещу народния представител от ГЕРБ. Това съобщи в пленарната зала водещият заседанието Христо Бисеров.

Съобщението бе посрещнато с аплодисменти в пленарната зала. Според Цацаров направената проверка показва липсата на каквито и да е правила на мобилните екипи при използване на специални разузнавателни средства.

„Не мога да кажа краен срок, защото не зависи от нас. Обвинението е доказано като формулировка. Ако парламентът даде разрешение или лицето се откаже от имунитета си, ние веднага ще повдигнем това обвинение“, обясни обвинител номер едно.

#имунитета #Сотир Цацаров #Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници