Две леки коли са били запалени във Вършец тази нощ

Две леки коли са били запалени във Вършец тази нощ
A A+ A++ A

Две леки коли са били запалени във Вършец, съобщиха от ОДМВР - Монтана. Тази нощ в 02.50 часа в оперативната дежурна част на РУП – Вършец, от тел. 112 е получено съобщение, че горят коли в близост до механа във Вършец. Дежурният автопатрул на място установява, че горят две коли пред частен дом в курортния град.

Служители на пожарната във Вършец със специализиран автомобил започват гасенето на пожара и предотвратяват разпространението му. Установено е, че запалените автомобили се ползват от живеещия на адреса В. Г. (на 36 години). Лек автомобил „Мерцедес Е 200“ с монтанска регистрация, тъмносин, собственост и ползван от В. Г., е изгорял в предната част и целия двигателен отсек.

Лек автомобил ВАЗ 2121 „Лада Нива“ със софийска регистрация, червен на цвят, собственост на 41-годишния М. П. от гр. София, и ползван от В. Г., е напълно изгорял. Автомобилите не са застраховани. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 330, ал. 1 от НК.

#Вършец #пожар #коли #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници