Тормозели Мая Манолова по телефона

Тормозели Мая Манолова по телефона
Относно сигнала за за печатницата в Костинброд червената фурия Мая Манолова каза, че е логично да внесе сигнала до прокуратурата, при положение че го има. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Неизвестни вгорчиха нощта на Мая Манолова. Това разкри самата тя на извънредна пресконференция, съобщава „Стандарт“.

„Снощи имах непрекъснати телефонни позвънявания, но когато вдигах, отсреща никой не отговаряше“, каза още тя. Според нея това е тормоз, за който ще сезира прокуратурата, за да се разбере авторът на тези обаждания. Манолова уточни, че първото позвъняване е било снощи около 23.30 часа. На дисплея се изписал непознат номер. Последвали серия анонимни обаждания до зазоряване. В слушалката се мълчало. Мая Манолова избегна отговора на въпроса дали е била заплашвана.

Относно сигнала за печатницата в Костинброд червената фурия каза, че е логично да внесе сигнала до прокуратурата, при положение че го има.

„Не разбирам тази истерия около подаването на сигнала. Това е все едно да знам за подготвян банков обир, да сигнализирам и след това обирджията да ме обвинява, че не е станал милионер“, даде пример тя и категорично заяви, че е изпълнила своя дълг на гражданин, на юрист и на политик.

Отказа обаче да отговори откъде е получила информация за бюлетините. Манолова каза още, че до днес се чудела откъде Цветан Цветанов в изборната нощ е знаел, че тя е подала сигнала за печатницата в Костинброд. „Днес разбрах - от ДАНС“, каза още тя.

#Мая Манолова #Костинброд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници