Променят движението в София заради изборите

Променят движението в София заради изборите
От 7.00 часа до приключване на изборния ден се забранява престоят и паркирането на ул. "Кн. Александър І" между ул. "Московска" и бул. "Цар Освободител". Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Въвежда се временна организация на движението в някои райони на София във връзка с провеждането на избори за народни представители на 12 май, съобщиха от Столичната община.

От 7.00 часа до приключване на изборния ден се забранява престоят и паркирането на ул. "Кн. Александър І" между ул. "Московска" и бул. "Цар Освободител".

От 19.00 часа до приключване на транспортирането и предаването на книжата и материалите от районните избирателни комисии в страната, поетапно се ограничава движението по бул. "Цар Освободител" между ул. "Г. С.Раковски" и бул. "Кн. Ал. Дондуков".Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури постове за контрол и регулиране на движението.

От 00.00 часа на 12 май до приключване на изборите се забранява влизането, престоят и паркирането на автомобили в прилежащите територии на НДК, в това число и паркинга пред вход А3.

От 08.00 часа на 12 май до отпадане на необходимостта се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства по: бул. "Витоша" между бул. "Пенчо Славейков" и бул. "Патриарх Евтимий"; ул. "Проф. Фритьоф Нансен" между бул. "Патриарх Евтимий" и бул. "Васил Левски"; бул. "Патриарх Евтимий" между бул. "Витоша" и ул. "Проф. Фритьоф Нансен"; ул. "Христо Стамболски" между бул. "Витоша" и паркинга пред вход А3 на НДК; ул. "Баба Неделя" между ул. "Христо Стамболски" до паркинга при пилоните на НДК; паркинга на ул. "Шандор Петьофи" между бул. "Витоша" и ул. "Баба Неделя".

Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението.

#София #движение #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници