Шестима пострадали при катастрофа в района на Кресненското дефиле

Шестима пострадали при катастрофа в района на Кресненското дефиле
A A+ A++ A

Шестима души са пострадали при катастрофата в района на Кресненското дефиле, съобщи Фокус.

Лек автомобил „Фолксваген Голф", управляван от М.В. на 30 години от гр. Брезник, обл. Перник, движещ се в посока от гр. Кресна към гр. Симитли, предприема маневра изпреварване, преминава в насрещното платно за движение и се блъска в движещия се по него лек автомобил „Фолксваген Голф", управляван от Е.Г. на 32 години от гр. Петрич.

Вследствие на удара лекият автомобил, движещ се в посока към гр. Симитли, се завърта и нанася материални щети на движещия се зад него лек автомобил „Мицубиши".

При пътнотранспортното произшествие са пострадали М.В. на 30 години, М.В. на 25 години и детенце на 3 години, всички от гр. Брезник и пътуващите в движещия се в посока към гр. Кресна лек автомобил „Фолксваген Голф" - Е.Г. на 33 години от гр. Петрич, М.К. на 23 години от гр. Петрич и В.С. на 38 години от гр. София.

Всички пострадали са транспортирани в Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП)-Благоевград за оказване на медицинска помощ, като към момента няма информация някой от тях да е с опасност за живота.

#Перник #Симитли #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници