Похитителите давали на Лара да гледа телевизия и филми

Похитителите давали на Лара да гледа телевизия и филми
Детето е в добро състояние. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Похитителите на отвлечената Лара Банева са се държали много добре с нея. Детето е било хранено, но е отслабнало съвсем малко. Давали са й блокчета, на които да рисува и да гледа телевизия. Детето дори си спомня филми, които е гледало. Единствено й е било забранено да гледа новини.

„Похитителите изобщо не са се карали, даже са измисляли различни истории, че всъщност те я пазят. Знаели са, че ще я държат дълго при тях, затова са искали да бъде в добро психическо и физическо състояние“, заяви за в. „24 часа“ майката на отвлечената Лара Моника Добринова.

Майката допълни, че не е очаквала детето да изглежда толкова добре. Твърди, че човекът, който се е грижел за Лара, е бил с маска през цялото време, за да не го разпознае детете.

„Когато отидох да я взема от районното управление, тя изглеждаше перфектно. Не очаквах да бъде толкова добре. Беше облечена с дрешките, с които я отвлякоха. Първото нещо, което ми каза, беше: „Мамо, обичам те“, казва още Добринова.

След като бе освободена, Лара няма да ходи на училище.

„До края на учебната година остава един месец и искам тя да бъде с мен и семейството ни, за да съм сигурна, че наистина ще е добре. Ще направим консултация и с психолог, разбира се. Но най-важното е сега да сме заедно. Искам да я заведа на някое много тихо и спокойно място“, каза Моника Добринова.

#Лара Банева #Моника Добринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници