M3 Communications Group, Inc. с награда в конкурса за най-добра PR агенция

M3 Communications Group, Inc. с награда в конкурса за най-добра PR агенция
A A+ A++ A

M3 Communications Group, Inc. бе отличена в категорията „Агенция на годината“ от Българската асоциация на PR агенциите. Това е най-значимата категория на конкурса, в който тази година участваха рекорден брой кандидати и проекти.

„Наградата е напълно заслужена и е поредното доказателство за професионализма на нашия екип, за успешно реализираните проекти и доверието на клиентите ни към нас. Продължаваме да работим все по-усърдно, защото добрата работа създава повече работа“, коментира Максим Бехар, CEO, M3 Communications Group, Inc.

В четвъртото издание на BAPRA Bright Awards се състезаваха над 80 проекта в областта на публичните комуникации. Оценяването на рекордния брой кандидатури и определянето на печелившите извърши международно жури, съставено от 18 изявени специалисти по PR и комуникации.

Вчера бе обявена и световната награда на M3 Communications Group, Inc. от SABRE Awards за най-добър корпоративен уебсайт – www.m3bg.com.

В края на 2012 г. компанията бе отличена за най-силен бранд на българския PR пазар за 2012–2013 г. според глобалната програма Superbrands. През август  управителят на компанията Максим Бехар получи отличие за „Изпълнителен директор на годината“ в категория „Маркетинг и PR“ на Stevie Awards. През октомври в Мумбай той бе отличен като „Бизнес комуникатор на десетилетието“ от Индийската асоциация за бизнес комуникации. Същия месец PR експертът бе обявен за „Мениджър на годината“ според онлайн гласуването на списание „Мениджър“ и bTV.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници