Цветан Цветанов излиза от изборна урна като Робокоп

Цветан Цветанов излиза от изборна урна като Робокоп
Главен герой в 20-секундното клипче е черната изборна урна, която упорито отказва да приеме бюлетината на млад гласоподавател. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кратък клип за честността на изборите, представя Цветан Цветанов като Робокоп, излизащ от черна изборна урна, съобщи БГНЕС.

Главен герой в 20-секундното клипче е черната изборна урна, която упорито отказва да приеме бюлетината на млад гласоподавател.

Очевидно разочарован и засегнат от независимия избор на младежа, от изборната кутия излиза фигурата на бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, размахващ пръст и клатещ глава.

„Урната - Цветанов" обръща гръб на нежеланата бюлетина и с походка на същински Робокоп, издаващ звук като на търкаляща се кофа за боклук, демонстративно излиза през вратата, последван от членка на избирателната комисия.

Но не и преди за последен път да застане в поза, напомняща на обидено горделиво дете.

Клипът, които представлява забавна смесица от родната действителност във време на избори и хитовия американски филм „Трансформърс", е събрал само 60 гледания в YouTube до момента.

"Ще бъдат ли честни изборите?", е най-често задаваният въпрос с началото на предизборната кампания, а български аниматор е споделил своите виждания по темата със забавното клипче, дело на интернет сайта Garelov.com.

#Цветан Цветанов #Робокоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници