Протест блокира входа на Общината в район „Витоша“ в София

Протест блокира входа на Общината в район „Витоша“ в София
Обединени граждански сдружения от населените места по „Витошката яка“ затвориха входа на общинската администрация в район „Витоша“ в столицата. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Гражданите от Симеоново, Драгалевци, Бояна, Кжяжево, Павлово и Манастирски ливади затвориха входа на общинската администрация в район „Витоша“ в София, съобщиха от Коалиция за устойчиво развитие.

Протестът е  срещу имотни измами, извършени от зам.-кмета Теодор Попов и техническата служба. Техни атрактивни невъзстановени имоти неправомерно са преминали в ръцете на близки на администрацията, магистрати, политици, чуждестранни инвеститори.

По време на демонстрацията бяха представени нови доказателства за неправомерно отреждане на озеленяване в частни имоти, тайно приватизиране на налични общински терени, умишлено ненанесени имоти в регулационния план.

Според протестиращите администрацията от район „Витоша“ и столичният кмет Йорданка Фандъкова не влизат в диалог и не удовлетворяват нарушените права на гражданите от населените места по „Витошката яка“.

#Симеоново #Драгалевци #Бояна #Павлово #Манастирски ливади #протест #Витоша #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници