Коя е най-болезнената козметична процедура?

Коя е най-болезнената козметична процедура?
A A+ A++ A

Нова козметична процедура обещава да подмлади видимо кожата ви само след първия път, но изисква минути на ужасно страдание, предаде БГНЕС.

Методът се нарича Ulthera, а учените, които са го разработили, обещават да заличат увисналата кожа, засилвайки производството на колаген в кожата. Тази процедура е използвана от няколко знаменитости, сред които актрисата Кортни Кокс. Снимките на лицето й „преди и след“ показват наистина впечатляваща разлика по шията, брадичката и челото.

Но красотата изисква жертви, тъй като този метод е по-болезнен от процедурите ботокс и кола маска, взети заедно. Много от жените пият валиум или други болкоуспокояващи, преди да се подложат на манипулацията. След терапия също се е случвало лекари да предписват лекарства за успокоение на болката и нервите. Разбира се, всичко зависи от чувствителността към болка, тъй като още от вратата козметиците предупреждават, че процедурата може да причини „неудобства“.

За разлика от лазерите устройството използва ултразвукови вълни, чиято топлина се отразява в подкожния слой. Така се стимулира колагенът, но за дълготраен ефект е необходимо да се подлагате на това мъчение поне три месеца.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници