Диня и домати за вечна младост

Диня и домати за вечна младост
A A+ A++ A

Американски диетолози препоръчват да добавите червените хранителни продукти към ежедневното си меню, за да съхраните младостта си, предаде БГНЕС.

Можете да сте млади и красиви, и то без усилие. Основното правило е да се съобразявате с доста прости препоръки, които гарантират перфектен резултат. На първо място яденето на червени плодове и зеленчуци помага за запазване на свежия вид на кожата заради съдържанието на ликопен, който е мощен антиоксидант.

За първи път в проучване за външния вид специалистите съветват да избягвате социалните мрежи. Вместо тях гледайте комедиен филм или отидете на театър, защото смехът ни прави по-млади, образувайки единствено мимически бръчки от щастие.

На трето място – грижете се за вашата кожа, като ексфолирате редовно мъртвите клетки. Добре е да избягвате ярките цветове лак за нокти и да пиете много течности. Хидратацията е гарант за младост, а зеленият чай поддържа еластичността на кожата.

Задължително е да използвате слънцезащитни продукти, дори в облачно време. Те помагат за предотвратяването на бръчки и старчески петна. Липсата на сън също значително съкращава продължителността на живота, отслабва имунната система и прави хората податливи на заболявания.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници