Шинийд О'Конър се развежда след 18 дни брак

Шинийд О'Конър се развежда след 18 дни брак
Певицата разбрала, че бракът й няма да трае дълго още в първите часове след сватбата. Снимка: dailytelegraph.com.au
A A+ A++ A

Шинийд О'Конър съобщи, че се разделя с новия си съпруг след едва 18 дни брак.

Певицата си размени брачни обети с приятеля си Бари Херидж на сватбена церемония в Лас Вегас на 8 декември, но сега твърди, че с брака й е свършено, предаде БГНЕС, позовавайки се на британските медии.

О'Конър направи новината достояние на почитателите си чрез публикация на сайта си и разкри, че е разбрала, че бракът й няма да трае дълго, още в първите часове след сватбата.

„Скъпи приятели, поради причини, които всички вие ще разберете, исках да запазя това в тайна, но днес ми казаха, че информацията ще изтече в идните няколко дни, каквито и усилия да полагам, за да го предотвратя. Така че сега трябва да ви съобщя лично, за да бъде всичко точно... 3 часа след края на церемонията бракът беше опорочен от поведението на някои хора в живота на съпруга ми. Съпругът ми беше много наранен и много тежко засегнат от това преживяване и от отношението на близките му хора към нашия брак. За мен стана ясно, че ако трябва да остане с мен, ще му бъде трудно да издържи... Една жена иска да е радост за съпруга си. Така че, ако обичате някого, оставете го да си отиде“, написа О'Конър.

Певицата признава също, че е направила грешка, като е прибързала да се омъжи само няколко месеца след началото на връзката си с Херидж.

„Той е прекрасен мъж, аз много го обичам. Съжалявам, че не съм по-обикновена жена. Искрено вярвам обаче, че е болезнено да признаем, че направихме грешка, като прибързахме със сватбата по алтруистични причини и не знаехме или не бяхме подготвени за последиците в живота на съпруга ми и в живота на близките до него хора. Той беше ужасно нещастен и поради това прекратих брака. Мисля, че той е прекалено мил, за да го направи, и прекалено мил, за да се хване в капана“, сподели О'Конър.

Преди това певицата беше омъжена за музикалния продуцент Джон Рейнолдс и за журналиста Никълъс Самърлед. Тя има четири деца от предишните си връзки.

#брак #развод #Бари Херидж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници