Спират временно водата в части от столицата

Спират временно водата в части от столицата
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от дружеството. Снимка: "Софийска вода"
A A+ A++ A

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 19 март, съобщи БГНЕС.

От 22:00 часа на 19 март 2013 г. (вторник) до 8:00 часа на 20 март 2013 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. "Васил Левски" Център, се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Цар Освободител", пл. "Княз Александър І", пл. "Атанас Буров", пл. "Независимост", бул. "Княгиня Мария Луиза", бул. "Сливница", бул. "Ген. Данаил Николаев", ул. "Проф. Милко Бичев", бул. "Янко Сакъзов", ул. "19-ти февруари"; по ул. "Владайска река" от ул. "Градинарска" до бул. "Ген. Данаил Николаев".

На 19 март във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Рожен" ъгъла с ул. "Джерман" кв. "Илиянци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Рожен" от №74 до №109, ул. "Джерман". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. "Рожен" ъгъла с ул. "Джерман".

На 19 март във връзка с аварийна реконструкция на уличен водопровод на ул. "Боровец" жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района: по ул. "Боровец" от ул. "Дедеагач" до ул. "Траянова врата". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Боровец" ъгъла с ул. "Дедеагач".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

#"Софийска вода" #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници