Двама арестувани за убийството на 20-годишната жена от София

A A+ A++ A

Двама души са задържани за убийството на 20-годишната жена от София, каза на брифинг в СДВР Георги Тотков, директор на сектор „Убийства“.

„От огледа е видно, че става дума за убийство, насилствена смърт. Конкретната причина за смъртта е тежка черепно-мозъчна травма. Колегите от „Издирване“ успяват да установят двете момчета, с които е забелязана на 4 март. Задържаните правят пълни самопризнания по отношение на извършеното престъпление, дават някаква ориентировка за мотивите. Основният мотив е, че момичето е бременно от единия от извършителите в начален стадий на бременността“, заяви Тотков.

На 5 март сутринта Петя Тодорова е обявена за издирване от родителите си. Тя е родена през 1992 г.

Младата жена е забелязана на 4 март на обяд от баща си в района на кв. „Обеля“. Тогава е била с още две момчета. Няколко часа по-късно родителите започнали да я търсят. На 5 март сутринта е обявена за издирване и работата по издирването е започнала веднага. В ранния следобед вчера в Столичната дирекция е получена информация за намерен труп в местността Смърдана в бетонна шахта в кв. „Западен парк“. Става въпрос за трупа на Петя Тодорова. Момичето е живеело в кв. „Обеля“, съобщава Информационна агенция „Фокус“.

#Петя Тодорова #София #убийство #СДВР #Георги Тотков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници