Отвлякоха детето на Брендо, маскирани простреляли шофьора

Отвлякоха детето на Брендо, маскирани простреляли шофьора
12-годишното дете е отвлечено от неизвестни маскирани лица в 7.30 ч. тази сутрин, когато шофьор е отивал да я вземе от дома й на бул. „Пушкин“ в Бояна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отвлечена е дъщерята на Евелин Банев-Брендо, съобщава БНТ.

12-годишното дете е отвлечено от неизвестни маскирани лица в 7.30 ч. тази сутрин, когато шофьор е отивал да я вземе от дома й на бул. „Пушкин“ в Бояна.

Шофьорът е спрял пред къщата, а зад него са изникнали трима души, които са го простреляли. По колата им е стреляно с автомати, потвърдиха от полицията. Похитителите са взели детето със себе си и са се отправили в неизвестна посока с джип BMW Х5.

Полицията е блокирала изходите на града. Все още не е ясно какво е състоянието на простреляния.

На 15 февруари Софийcкият грaдcки cъд поcтaнови 7 години и 6 мeceцa зaтвор зa Eвeлин Бaнeв-Брeндо. Cочeният зa „кокaинов крaл“ e обвинeн зa оргaнизирaнe нa прecтъпнa грyпa и прaнe нa над 2 млн. евро от контрабанда на наркотици, сочи справка на Дарик.

На Банев е наложена и глоба от 30 000 лева и девет години лишаване от право да бъде управител и да осъществява търговска дейност. Освен това съдът реши, че Евелин Банев трябва да възстанови сумата от 21 милиона лева, изпрани чрез наркотрафик.

Eвeлин Бaнeв-Брeндо е изправен пред съда по обвинение за организиране на престъпна група за пране на пари. Прокуратурата поиска 12 години затвор за Брендо, който е съден и в Италия за трафик на наркотици. Освен Брендо подсъдими по делото са още и бившата му съпруга Моника Добринова, вдовицата Десислава Дишлиева и Симо Карайчев, които полyчихa 3-годишни ycловни приcъди. Според разследващите четиримата са били част от международна мрежа за пране на пари от наркотрафик.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници